Nieuws - 100 jaar Zeeburgia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Jubileumboek De Eeuwige Jeugd verkrijgbaar

23 februari 20:30  Vanaf nu is het jubileumboek De Eeuwige Jeugd verkrijgbaar. De geschiedenis van de club wordt in 12 hoofdstukken uitvoerig verteld door auteur en Zeeburgia-lid Eric Schuit en heeft daarnaast ook bijdragen van, en interviews met verschillende bekende en onbekende (oud)leden. Het boek is rijk geïllustreerd met vele foto’s en documenten die historie van de club eer aan doen. Het ontwerp is uitgevoerd door Studio Wesseling (van speler Floor Wesseling). Koop het nu in de Z-kantine!meer »


Eindverslag Eeuwige Jeugd Jubileumtoernooien

27 november 10:15  “Wat een heerlijke dag zo”. “Kunnen we ons alweer aanmelden voor volgend jaar”? Zomaar een paar opmerkingen van een van de 84 deelnemende teams van de 30 verenigingen tijdens onze Eeuwige Jeugd jubileumtoernooien. Onder strakke regie van toernooidirecteur Robert Roosenstein, toernooisecretaris Antonio en scheidsrechtercoördinator Abdel Kaddour werd er vier dagen lang heerlijk gevoetbald aan de Kruislaan. Met voor het eerst een Zeeburgia meiden toernooi. En deze toernooien gaan we voortaan elk jaar doen!meer »

1940x gelezen

Lijst ereleden voor jubileumboek: mis jij iemand? Mail ons!

29 oktober 22:15  Ereleden & leden van verdiensten zijn op voorstel van het bestuur door de leden benoemd. Een erelid is iemand die zich voor de vereniging op een bijzonder eervolle wijze heeft onderscheiden. Een lid van verdienste is iemand die zich voor de vereniging bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt. We streven naar een volledig overzicht voor het jubileumboek, mocht er onverhoopt iemand ontbreken horen we graag van u op huub@zeeburgia.nl.meer »


Wie werd profvoetballer vanuit Zeeburgia? Help mee!

29 oktober 21:45  Het jubileumboek gaat bijna naar de drukker en daar horen natuurlijk de nodige overzichten bij. Zo nemen we onder andere een lijst op met alle voetballers die na hun tijd bij Zeeburgia gevoetbald hebben in het betaald voetbal en/of een profcontract hebben getekend. Er is gespit, gezocht, gevraagd, gebeld en met de KNVB overlegd. Maar we missen vast nog namen. Help jij met aanvullen?meer »

1887x gelezen

Ajax wint het JO11 & JO12 jubileumtoernooi

25 oktober 17:45  Op de 4e en laatste dag van onze Eeuwige Jeugd jubileum toernooien ging Ajax er met de meeste prijzen vandoor. Niet alleen werden ze 1 en 2e (net zoals sommige andere BVO’s hadden ze twee ploegen mee) bij zowel het JO11 als JO12 toernooi, ze leverden ook twee keer de beste speler.meer »

2424x gelezen

AFC'34 wint JO13 Eeuwige Jeugd jubileum toernooi

24 oktober 13:15  Na een spannende finale won AFC'34 het Eeuwige Jeugd jubileumtoernooi door Zeeburgia met 1-0 te verslaan. Beste speler van het toernooi was Bashan Enoh van Zeeburgia, tot beste keeper werd uitgeroepen Liam de Mesa van Koninklijke HFC. De buren WV-HEDW werden 3e op het sterk bezette toernooi.meer »

2444x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!